ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

26.4.15

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου  ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Συνήλθε σήμερα στους Αγίους Σαράντα το Γενικό Συμβούλιο  της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, την εκλογή των υποψηφίων δημάρχων για τις επικείμενες τοπικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 21 Ιουνίου του 2015.
Το Γ.Σ. ενέκρινε την πρόταση του Προεδρείου, ώστε η «Ομόνοια» να διεκδικήσει με δικούς της υποψηφίους όλους εκείνους τους δήμους  όπου έχουν στη σύνθεση τους εξ’ ολοκλήρου ή σημαντικό ποσοστό μελλών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.


Με μυστική ψηφοφορία των 54 παραβρισκόμενων μελλών, υποψήφιοι δήμαρχοι για το συνδυασμό   ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι:

Δήμος Δρόπολης:      Κώστας Ζήσος
Δήμος Φοινίκης :      Γιάννης Μπάμπης
Δήμος Κονίσπολης:   Αναστάσης Γκούντας
Δήμος Δελβίνου:       Λαέρτης Στεφανίδης
Δήμος Χειμάρρας:     Φρέντης Μπελέρης  

Για τους δήμους Αγίων Σαράντα, Αργυροκάστρου, Σελενίτσας και άλλους, το Γενικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τους προέδρους της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, σε συνεργασία με τους προέδρους των αντίστοιχων παραρτημάτων  να αναδείξουν τους υποψηφίους.

Απευθύνουμε έκκληση στους συμπατριώτες μας να αναλογιστούν την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και να στηρίξουν τις υποψηφιότητες  της Ομόνοιας.


Άγιοι Σαράντα 25 Απριλίου 2015 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου