ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

30.4.15

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Την Κυριακή 26/4 ο κος. Μπελέρης συναντήθηκε με συμπατριώτες μας που διαμένουν στην Κέρκυρα. Ο κος. Μπελέρης παρουσίασε τις θέσεις της δημοτικής κίνησης για την "Δική μας Χιμάρα", και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για καίρια ζητήματα όπως το περιουσιακό και η τουριστική ανάπτυξη.
Παράλληλα, ο κος. Μπελέρης είχε συναντήσεις με τον βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κο. Στέφανο Γκίκα και τον πρώην αντι-περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κο. Χρήστο Ηρακλή Σκούρτη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Χιμάρα. Ο κος. Σκούρτης αποτελεί ιδιαίτερα επιτυχημένο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης βραβευμένος περιφερειάρχης από τα World Travel Awards για το έργο του που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας.
Ο κύριος Γκίκας, επιβεβαίωσε την στήριξη του κόμματός του προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε επίσης ότι καθοριστικός παράγων για την επιτυχή έκβαση των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών αποτελεί η κινητοποίηση των απανταχού Χειμαρριωτών, ώστε να μεταβούν στην Χειμάρρα στις 21 Ιουνίου 2015 για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Το ποσοστό του 32% που ήταν η συμμετοχή στις εκλογές του 2013 στην Χειμάρρα, είναι πολύ χαμηλό ανέφερε ο κ. Γκίκας και με την αλλαγή της Διοικητικής Διαιρέσεως της Αλβανίας και την προσθήκη της Βράνιστας στην Χειμάρρα, καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική η παρουσία των ξενιτεμένων Ελλήνων Χειμαρριωτών στις κάλπες.
Ο Στέφανος Γκίκας χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική την πρώτη συνάντηση με τον υπ. Δήμαρχο Χειμάρρας Διονύση Φρέντη Μπελέρη, ευχήθηκε καλή επιτυχία και συμφώνησε να συναντήσει εκ νέου τον κ. Μπελέρη στο αμέσως προσεχές μέλλον.
himara.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου