ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣΚαλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μας,
 
Το Βορειοηπειρωτικό Αντάμωμα δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχουν κυρίως την ενημέρωση αλλά και την έκφραση  απόψεων πάνω στο Βορειοηπειρωτικό θέμα. Με άλλα λόγια, είναι  ένας  χώρος όπου θα μπορούμε να ΄΄ανταμώσουμε΄΄ ο ένας τον άλλο ανεξαρτήτως τόπου    για να συζητήσουμε ζητήματα μείζονος σημασίας. Το Αντάμωμα δεν είναι ιστολόγο που  απλά ενημερώνει,  αλλά ταυτόχρονα στοχεύει στο να προσελκύσει κάθε Βορειοηπειρώτη να τοποθετηθεί και να συζητήσει.

Το e-mail  επικοινωνίας bhantamoma@gmail.com είναι διαθέσιμο σε κάθε επισκέπτη και μπορεί να αποστείλει γραπτώς την άποψη του και να αναρτηθεί. Σας τονίζουμε επίσης  πως το συγκεκριμένο ιστολόγο δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφού δεν υπάρχουν ούτε διαφημίσεις ή οτιδήποτε  που να επιφέρει έσοδα στην ομάδα.
Η πολιτική μας όσον αφορα τα σχόλια είναι απλή. Κάθε υβριστικά  σχόλια και  προσωπικές επιθέσεις χωρίς λογική βάση θα διαγράφονται .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου