ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

19.6.15

Τραμπουκισμοι σε προεκλογικη συναντηση στο Ντερμισι

-Ο αδελφός του Γιάννη Μπάμπη με συνοδεία αλβανών μπράβων διαλύει προεκλογική συνάντηση του Λεωνίδα Χρήστου.
- Προανήγγειλαν επεισόδια για την ημέρα  των εκλογών απειλώντας ξανά ζωές Βορειοηπειρωτών
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή προεκλογική συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Λεωνίδα Χρήστου στο χωριό Ντερμίσι.
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του χωριού που παραβρίσκονταν στην πολιτική εκδήλωση, καθοδηγητής των επεισοδίων ήταν ο αδερφός του έτερου υποψήφιου Γιάννη Μπάμπη, Τίμος Μπάμπης, ο οποίος προσήλθε στο καφενείο του χωριού με συνοδεία πέντε αλβανών φουσκωτών μπράβων με στόχο την διάλυση της προεκλογικής εκδήλωσης και τον εκφοβισμό των ψηφοφόρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τίμος Μπάμπης και η παρέα του άρχισαν να προκαλούν λεκτικά τους παρευρισκόμενους ενώ στην συνέχεια έσπρωχναν καρέκλες και τραπέζια με σκοπό την τρομοκράτηση των παρευρισκομένων.
Ευτυχώς για πρώτη φορά η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και αποφεύχθηκε τυχόν παρεκτροπή της κατάστασης, ωστόσο όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού ο αδερφός του Γιάννη Μπάμπη, Τίμο, παρήγγειλε τους μπράβους του να τακτοποιήσουν στέλεχος του MEGA λέγοντας τους: «αυτόν εδώ θέλω να μου τον τακτοποιήσετε γιατί μας κάνει μεγάλη ζημιά»!


Εξάλλου πριν από δύο μέρες, κάτοικος του χωριού Βρυώνι, υποστηρικτής του υποψηφίου του Κόμματος των Ελλήνων Λεωνίδα Χρήστου, βρήκε το πρωί κάτω από την πόρτα του το εικονιζόμενο χειρόγραφο μήνυμα.   

Αυτός είναι ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ για τον Δήμο Φοινίκης. Πιστεύει κάνεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό του μεγαλύτερου Δήμου της Βορείου Ηπείρου;! Να χαίρεστε τον εκλεκτό σας κ. Ντούλε! Ο Βορειοηπειρωτικός λαός θα σας δώσει την απάντησή του την Κυριακή 21 Ιουνίου!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/6/15 8:32 μ.μ.

    ayto deixnei oti katalavan tin ita tou gianni, emeis tha tous apantisoume me tin psifo mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/15 8:57 μ.μ.

    Η ξεφτιλα της μειονοτητας στο μεγαλειο της. Ειναι ντροπη για τον ελληνισμο μια τετοια επιλογη. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/15 11:24 μ.μ.

    Να λοιπόν γιατί η Παρέα Ντούλε Μπάμπη έβαζαν μπρος ως ταμπέλα τον αλβανό βουλευτή Κοκεδήμα. Για να τον έχουν ως ταμπέλα για να κρύβουν από πίσω του τον άγριο και χειρότερο αλβανισμό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/15 6:08 μ.μ.

    Παρακαλω αυτον τον ψευτη που γραφη αυτα αρθρα που ειναι ολα ψεματα και σικοφαντιες να γραψη το ονομα του. Αυτος ο ψευτοπατριοτις, Εγειναι τησ μοδας λεται οτι θελεται πισο απο το οnομα καπιου blog. Δινεται σιμασια πολι στον εαυτο σας ζογραφιζοντας κρεμαλες ,βαζοντας τα πεδια σας να τα ζογραφισουνε μιας κι εσειε τρεμεται απο φοβο μιπος σας εντοπισουναι......Εγω δεν απιλω μαι γραματα φιλε μου ανονιμε....Τιμολεον Μπαμπις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή