ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

17.6.15

Τα σχιζοφρενικα απειλητικα μηνυματα του Jani Babi, και οι ''διαδοχοι'', "πριγκιπες", ''αυαρχες'', ''ντανταδες'' του γυμνου‘’βασιλια’’ Βαγγελη Ντουλε!


Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα της 6ης Μαΐου 2015 (00:47 π.μ), ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ, πιο σωστά ο "εκλεκτός" του Προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, για το νέο  Δήμο Φοινικαίων, Jani Babi,  με απείλησε ότι ‘’θα με τσακίσει όταν με βρει’’,  όπως επί λέξει έγραψε  στο μήνυμά που μου έστειλε στο λογαριασμό μου, στο Messenger. Στις 9 Ιουνίου 2015, πάλι μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα (01:59 π.μ), μου έστειλε νέο απίστευτα σχιζοφρενικό απειλητικό μήνυμα στον λογαριασμό μου στο Facebook, όπου ωμά και κυνικά (ανορθόγραφα βεβαίως) με απειλεί  επί λέξη ότι ‘’ Αλέξανδρε γράψε, πίσω από τις 21 θα τα πούμε. Ό,τι γράφεις θα τα πούμε στα δικαστήρια ή θα σε ψάχνει η Νικολούλη (Αγγελική) στο ορκίζομαι. Θα έρθω εγώ στη Λευκωσία’’. (Το μη διορθωμένο ανορθόγραφο μήνυμα του -και αγράμματου- Jani Babi είναι αυτό:  ‘’*Αλεκσαντρε γραπσε, πίσω απο τις 21 θα τα πούμε  οτι γράφεις  θα τα πούμε  στα δικαστήρια  ι θα σε πσαχνέι ι ΝικοΛουλι  στο ορκίζομαι. θα έρθω  εγω στη  Λευκωσία’’).
*Ίσως, βέβαια, να πρέπει όντως να τα πούμε στα δικαστήρια με αυτό τον ‘’μπράβο,’’  (στα ελληνικά ή στα κυπριακά δικαστήρια), ώστε ο κ. Babi να κληθεί να εξηγήσει τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας.


 Αφήνουμε στη άκρη -προς το παρών-  τις ύβρεις και τις  προσβλητικές του αναφορές  περί ‘’πεινάλας’’, ‘’τσογλάνι’’, ‘’δεν σε γνωρίζει ούτε η μάνα σου’’ και την φθηνή απειλή της χρησιμοποίησης της διεφθαρμένης & κατευθυνόμενης "αλβανικής δικαιοσύνης’’, ώστε να ασχοληθούμε με τις γραπτές  απειλές του Jani Babi για την σωματική μου ακεραιότητα και την ζωή μου.

Ενημέρωσα άμεσα και ζήτησα από τον Β. Ντούλε, την αποστασιοποίησή του, όπως και να καταδικάσει ξεκάθαρα τις απειλές και την γκανγκστερική συμπεριφορά του Jani Babi κατά της σωματικής ακεραιότητας και  της ζωής μου. Αντί αυτού, ο κ. Ντούλες διάλεξε να απαντήσει με την ένοχη σιωπή του (για να μην πω κάτι χειρότερο).

Ώστε, λοιπόν, ο ‘’εκλεκτός’’ σας για το Δήμο Φοινικαίων’’  κύριε Πρόεδρε του ΚΕΑΔ,  έχει βάλει στόχο και έχει ορκιστεί ότι, θα να ‘’με τσακίσει’’ και θα με ‘’ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη’’ επειδή γράφω υπερασπιζόμενος ιδιαίτερη την πατρίδα μου!

Όμως, κύριε Πρόεδρε του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε, γνωρίζετε πολύ καλά το γεγονός ότι ο ‘’εκλεκτός’’ σας ο Jani Babi, μόνο  εάν --ΜΟΝΟ εάν-  συμφωνήσει επί πληρωμή με παρακρατική ομάδα μαφιόζων Αλβανών για να με δολοφονήσουν σε κάποιο  δρόμο της ιδιαίτερης μου πατρίδας ή μαχαιρώνοντας με πισώπλατα ή εάν με πυροβολήσουν  πισώπλατα,  μόνο τότε –ΜΟΝΟ τότε- θα μπορούσε να με ‘’ψάχνει’’ η Αγγελική Νικολόυλη και να πάψω να μιλώ, να φωνάζω, να αγωνίζομαι και να υπερασπίζομαι την πατρίδα ΜΟΥ! Καλό θα ήταν να τον ενημερώσετε κύριε Ντούλε ότι γνωρίζω αυτή την πραγματικότητα και θα πάρω όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε ο στόχος αυτού του σπιθαμιαίου ανθρωπάκου,  που απέδειξε ότι λειτουργεί με μεθόδους μπράβων της νύχτας, να μην πραγματοποιηθεί.

Πλέον γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ‘’εκλεκτός’’ σας ο Jani Babi δεν έχει ηθικές αναστολές -όπως ο ίδιος επανειλημμένα δήλωσε ξεκάθαρα- όπως και μέχρι σε τι  αλητεία μπορεί να φτάσει,  για να με κάνει να σιωπήσω και να μην υπερασπίζομαι την πατρίδα μου! Γνωρίζω πλέον πολύ καλά ότι ο Ελληνισμός της περιοχής των Αγίων Σαράντα, ΔΕΝ έχει πιο αδίστακτο και εθνικά επικίνδυνο ανθρωπάκο απ’ αυτόν!

Το παίζει τώρα ‘’πατριώτης’’ και ‘’παιδί’’ του τόπου, που δήθεν ενδιαφέρεται για το τόπο.  Ποιος, ο εθνικά επικίνδυνος  J.Babi!  Που είχε πάθει ‘’αφωνία’’ και ‘’αποπροσανατολισμό’’ η εθνική του συνείδηση,  όταν ο προϊστάμενος του, ο ανθέλληνας Edi Rama με την στήριξη Meta-Idrizi, κατακρεούργησε τον τόπο μου και άνοιξε τον δρόμο για την αλλοίωση της εθνολογικής και θρησκευτικής σύνθεσης της περιοχής, για τον εποικισμό όλων των εδαφών των Ελλήνων, από την Νάρτα και την Χιμάρα μέχρι το τελευταίο Ελληνικό χωριό του των Αγίων Σαράντα, με Αλβανούς μουσουλμάνους!

(Ήδη κύριε Ντούλε, βγαίνουν στην επιφάνεια οι αποκαλύψεις ότι, οι στενοί σας συνεργάτες  όπως οι Θ. Κα'ι'ση,  Μ. Μποζιώρη και άλλοι, έχουν εγγράψειδεκάδες ή και εκατοντάδες μουσουλμάνους εποίκους στο δημοτολόγιο της Επαρχίας Μεσοποτάμου. Αυτό όμως είναι ένα θέμα, όπου λόγω της αδιαφάνειας και επειδή δεν λειτουργούν με δημοκρατικές αρχές, χρειάζεται χρόνο για να αποκαλυφθεί όλη η βρώμα και η δυσωδία των στενών σας συνεργατών).

 Ο J.Babi, λοιπόν, ως υποτακτικός του ανθέλληνα Edi Rama, είχε σιωπήσει, ώστε να έπαιρνε την στήριξη του μετά,  για την εκλογή του σε ‘’Δήμαρχος’’,  σε έναν Δήμο χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα και αποκομμένο από τα μνημεία της εθνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς όπως Τσούκα, Λυκούρσιον , Αγ. Γιώργη, Βουθρωτό κλπ! Σατανικό σχέδιο, που στόχο είχε την εξυπηρέτηση των  μίζερων κα ιδιοτελών του συμφερόντων!

 Η παραμονή του ΚΕΑΔ στην κυβέρνηση του ανθέλληνα Ράμα,  η αντιμετώπιση του οργανωμένου σχεδίου των αλβανών με άπλες λαϊκιστικές τακτικές, έδωσε άλλοθι στον ανθέλληνα Rama και το μοναδικό αποτέλεσμα που είχε, ήταν μια προσωρινή προβολή του Ντούλε ως ‘’αγωνιστή’’, που συνέχισε, όμως, να παραμένει ξεδιάντροπα στην ανθελληνική κυβέρνηση Rama για ακόμα ένα χρόνο, μέχρι που πριν λίγες μέρες  τον πέταξε, ως στυμμένη λεμονόκουπα ο Rama, εκλέγοντας στην θέση του Αντιπροέδρου της Αλβανικής Βουλής τον Idrizi, τον  υπερασπιστή των συνεργατών της ναζιστικής και φασιστικής μπότας των Γερμανών και Ιταλών και τον υβριστή του Ελληνισμού και των ηρώων του Ελληνικού  Έθνους! 

Η έλλειψη  μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, το μη κάλεσμα σύσσωμου του Ελληνισμού, η απουσία έκκλησης προς τη Διεθνή Κοινότητα για να αντιδράσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ανθελληνική επίθεση Rama-Meta-Idrizi, ώστε να εμποδίσει το τερατούργημά τους, είναι η πλέον αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είστε ανεπαρκέστατοι και προσηλωμένοι μόνο στην εξυπηρέτηση των ιδιοτελών σας συμφερόντων κύριε Ντούλε και χειροκροτητές του.

 Ο τόπος, έχει εκατοντάδες  νέους μορφωμένους ανθρώπους, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εθνική συνείδηση. Άνθρωποι που μπορούν να χαράξουν στρατηγική, να συζητήσουν,  να ενημερώσουν σωστά και να κερδίσουν την στήριξη των κυβερνήσεων των πολιτισμένων  κρατών και των διεθνών οργανισμών. Ομάδες νέων, καταρτισμένων ανθρώπων, θα μπορούσαν να αφυπνίσουν τους ευρωπαίους, ώστε να κατανοήσουν το κίνδυνο που διατρέχουν και οι ίδιοι από την απώλεια των εδαφών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, την αρπάγη των εδαφών  από τους  Αλβανούς μαφιόζους, από  τους  ισλαμιστές και τους ανθέλληνες και αντιχριστιανούς ολιγάρχες της Αλβανίας και του Κοσσόβου, που έχουν την προκλητική στήριξη της Τουρκίας σε αυτό το έγκλημα,  με στόχο την αλβανοποίηση και την  μουσουλμανοποίηση  των  ελληνικών των χριστιανικών μας εδαφών.

Αντί τέτοιων μορφωμένων ανθρώπων με εθνική συνείδηση, δώσατε το χρίσμα σε αυτόν, τον άβουλο υφυπουργό του ανθέλληνα Rama,  που η συμπεριφορά του παραπέμπει σε μέλος εγκληματικής οργάνωσης όπου  με εξαγορές συνειδήσεων, με εκφοβισμούς,  με εκβιασμούς και με απειλές για την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων που ανησυχούν για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου! Πωλείται Πατρίς, λοιπόν,  για να παραμείνετε εσείς κύριε Β. Ντούλε γυμνός "βασιλιάς'' και να εκλεγείτε ξανά βουλευτής. (Καλά, 17 χρόνια ως  βουλευτής των Ελλήνων της  περιοχής, ακόμα να δώσετε ό,τι μπορούσατε;). 

Ο αγράμματος "εκλεκτός" σας ο J.Babi να γίνει ‘’μπράβος" της περιοχής, και εσείς οι υπόλοιποι της κλειστής ‘’κάστας’’,  να συνεχίζετε να ζείτε με το παρανοϊκό όνειρο σας ως  ''διάδοχοι'', "πρίγκιπες", ''αυλάρχες'', ''νταντάδες'' σε φτωχό, εγκλωβισμένο,  κατακρεουργημένο και καταδικασμένο σε θάνατο, Δήμο και λαό, με αλλοιωμένο  την εθνολογική, θρησκευτική, πολιτισμική  σύνθεση της πατρίδας μας. 

Έτσι καταντήσατε την περιοχή του Βούρκου και τις  άλλες περιοχές της Πατρίδας μου, όπως την Χιμάρα, το Δέλβινο, τη Δερόπολη, τους Αγίους Σαραντα, το Πωγώνι, τη Τζάρα, το Μουρσή, τη Νάρτα, το Λούκοβο. Ας μην μιλήσουμε ότι σήμερα η σχέση με τους χριστιανούς της Κορυτσάς, του Πρεμετιού, της Κλεισούρας, του Λάμποβου,  κλπ,  είναι ελάχιστη,  ασήμαντη μέχρι μηδαμινή! Πολεμήσατε και διασύρατε ανθρώπους που αγωνίζονταν και ενδιαφέρονταν για την πίστη του λαού μας και την  τύχη πατρίδας. Μιας πατρίδας, όπου όλοι εσείς που την λυμαίνεστε και που  αυτοπροσδιορίζεστε ως οι ‘’έχοντες την αποκλειστική εκπροσώπηση’’ των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, την καταδικάζετε καθημερινά στο θάνατο και στην εξαφάνιση,  με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας,  λόγω της ανεπάρκειας σας, ενώ κάποιοι άλλοι υποτακτικοί των αλβανών, και λόγω της χαμηλής εθνικής συνείδησης.

 Έχουμε λοιπόν,  την γκανγκστερική συμπεριφορά του ‘’μπράβου’’ Jani Babi, έχουμε τις πράξεις και τις παραλήψεις εσάς των ''διάδοχων'', ‘’πριγκίπων’’, ''αυλαρχών'', ''νταντάδων'' του γυμνού  ‘’βασιλιά’’ Βαγγέλη Ντούλε, και γι’ αυτό βρίσκεται η πατρίδα μας, ένα βήμα πριν το θάνατο, μετά από 4.000 χρόνια ιστορικής συνέχειας και  αδιάλειπτης, αυτόχθονης παρουσίας! Είμαι σίγουρος ότι, στις 21 Ιουνίου, ο Ελληνισμός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και θα εκλέξει τον Λεωνίδα Χρίστου νέο Δήμαρχο Φοινικαίων, ως δεύτερο  βήμα (πρώτο βήμα, ήταν η εκλογή του Λεωνίδα Παππά, ως Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας των Ελλήνων) για τον καθαρισμό των στάβλων του Αυγεία!

Αλέξανδρος Ζιούλης

(Υπενθύμιση προς καλοθελητές και μη:  Ιδρυτικό μέλος Ομόνοιας)

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/15 12:05 μ.μ.

    THELETE DEN THELETE ESIS O JANI BABI THA KERDHISI JATI EXI LEFTA AFTOS QE TA ADHERFIA TU

    FITORE JANI BABI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράξενος17/6/15 12:23 μ.μ.

    Ωρε Παλικαρι, μηπως είσαι τιποτα δημότης Μεσοποτάμου με καταγωγή από Σκοντρα??? Γιατι τότε με το δίκιο σου να φωνάζεις για τον Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/15 3:38 μ.μ.

      Ne, ti problem ehis, to Jani ton agapane oli, malok, lab qe cam , mono esis i grek den ton thelete

      Διαγραφή