ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

7.5.15

Δημοσια τοποθετηση των Σοσιαλιστων για το δημο Φοινικης: Στηριζουμε το Λεωνιδα Χρηστο

Σε μία ευρεία συνάντηση των μελών του Σοσιαλιστικού Κόμματος σήμερα στο Ντερμίση, αποφασίστηκε ώστε να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Μέγκα κ. Λεωνίδα Χρήστου.  Ο κ. Χρήσου παρόλο που δεν είναι  μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος χαίρει την εκτίμηση όλων των πολιτών του Δήμου Φοινίκης για την μόρφωση και την ευαισθησία που έχει για τα θέματα της Ελληνικής Μειονότητας. Ένας άλλος λόγος που οι σοσιαλιστές υποστηρίζουν με ζήλο την υποψηφιότητα του Μεγκα είναι ο τραμπουκισμός με τον οποίο επιβλήθηκε η υποψηφιότητα του κ. Μπάμπη από τον κ. Ντούλε.

Στο στρατόπεδο του κ. Μπάμπη δημιουργήθηκε πλέον μεγάλη αναστάτωση γιατί περίμεναν όσο τίποτε άλλο τη στήριξη των σοσιαλιστών για να μετριάσουν τις έντονες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα ομονιτών που δηλώνουν ανοιχτά ότι θα τον καταψηφίσουν. Η μεγάλη τους ελπίδα ήταν στην επίσημη παρουσίαση του κ. Μπάμπη να παραβρίσκεται ο πρωθυπουργός κ. Ράμα αλλά με την τελευταία εξέλιξη ούτε αυτό θα συμβεί.          

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου