ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

15.5.15

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ

Κείμενο απάντηση στις απειλές του Πρωθυπουργού.
Γράφει Χειμαρραίος αναγνώστης.

Ακούσαμε τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού τις προάλλες και προσπαθήσαμε να μείνουμε υπομονετικοί.
Μεταξύ άλλων είπε, μάλλον απείλησε,  χαρακτηρίστηκα ότι θα αφήσει τη Χειμάρρα χωρίς νερό άμα δεν βγει ο Γκόρος. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που Αλβανοί μας απειλούν για να κερδίσουν την έδρα της Χειμάρρας, σας υπενθυμίζω ότι το 2003 μας απειλούσαν με καλάσνικοφ για αυτή την έδρα και τότε δήμαρχος εκλέχθηκε ο Έλληνας Μπολάνος. Το θέμα όμως είναι ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει, δεν μπορεί να μας κόψει το νερό. Δεν πάει να είναι και ο Πρόεδρος όλου του κόσμου το νερό δεν μπορεί να το κόψει. Υπάρχουν διεθνείς νόμοι που μεριμνούν για τέτοια θέματα και δεν μπορεί ο κάθε δήθεν αρχηγός κράτους να τους καταπατάει. Αλλά και να μπορέσει, τι να το κάνουμε το νερό άμα για αντάλλαγμα χρειάζεται να δώσουμε την ελευθερία μας σε έναν δικτάτορα. Είχαμε ανθέλληνα δικτάτορα τον Χότζα, δεν θέλουμε άλλον. Χίλιες φορές να πάω με τη στάμνα να μαζέψω νερό από πηγάδια παρά να έρθει αύριο μεθαύριο ο Αλβανός δήμαρχος να ξεπουλήσει όλη τη Χειμάρρα σε Αλβανούς και να μας πάρουν χωράφια και σπίτια μια για πάντα.
Επίσης θέλω να σταθώ και σε ένα άλλο σημείο της ομιλίας του Ράμα. Είπε ότι οι Χειμαρραίοι είμαστε περίεργοι. Δεν είμαστε περίεργοι, Έλληνες είμαστε. Και άμα αυτός δεν το καταλαβαίνει είναι δικό του πρόβλημα. Εμείς είμαστε Έλληνες που δεν μασάμε από κούφιες απειλές, και ο μόνος χαζός θα είναι αυτός που φοβάται από τέτοιου είδους απειλές-μπούρδες.
Μας φοβάται, για αυτό γαβγίζει. Αλλά σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Είμαστε πολλοί και στις 21 θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τον δικό μας Έλληνα υποψήφιο τον Φρέντι-Διονύση Μπελέρι. Η νίκη είναι δική μας.


Ψήφος στο Μπελέρι ψήφος στη Δημοκρατία, μαύρο στην δικτατορία του Ράμα!

1 σχόλιο: