ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

21.2.15

Το τελευταιο "δωρο" της αγαπης του Σαμαρα στους Βορειοηπειρωτες: Δεν αναγνωριζουμε ως Ελληνες αυτους που δεν αναγνωριζει το αλβανικο κρατος!

"Κατ΄εξαίρεση, ειδική προξενική θεώρηση δεν απαιτείται για την αρχική έκδοση Ε.Δ.Τ.Ο. και Α.Δ.Ε.Τ. για τους ομογενείς που έλκουν την καταγωγή τους από περιοχές παραδοσιακής παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με τον κατάλογο του άρθρου 15Α" Αυτό γράφει μεταξύ άλλων το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 119 (21-1-2015) στο άρθρο 2, παράγραφος 1, στη σελίδα 1.142, για τις προϋποθέσεις, δικαιολογητικά και διαδικασία χορήγησης θεώρησης.

Δηλαδή η "εξαίρεση" γίνεται για όσους κατάγονται από τα 99 χωριά που αναγνώριζε ως μειονοτικά του καθεστώς του Ενβέρ Χότζα. Για τους Έλληνες της Χιμάρας, της Άρτας, της Πρεμετής και άλλων μη αναγνωρισμένων περιοχών προβλέπεται ότι και για τους αλβανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.
Μια ωραία απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, μόλις τέσσερις μέρες πριν περάσει στην ιστορία...
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ έδειξε πόσο πολύ αγαπά τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου